Mediums

Stel uw vraag aan een professioneel medium!

Mensen die medium zijn, hebben bewust direct contact met de geestenwereld. Ze ontvangen op deze manier informatie. Er zijn verschillende vormen van mediumschap: de één is helderziend, de ander heldervoelend, helderwetend, helderhorend of een combinatie van de verschillende vormen medium. Een medium kan informatie ontvangen bij volledig of half bewustzijn; het medium is zich dan ten volle bewust van wat er zich afspeelt. Maar zij kunnen ook volledig in trance zijn. Een trance medium wordt bijvoorbeeld tijdelijk ‘overgenomen’ door de energie van een geest. Als dit het geval is dan weet het medium achteraf niet meer wat er gezegd is.

De mediums op Spirit4U bieden een luisterend oor en geven je een duwtje in de rug. Als je kijkt naar de beschrijvingen van de consulenten dan lees je ook over hun aandachtsgebieden. Dat kan gaan van gedragsproblematiek over dierengenezing tot studie- en beroepskeuze, contact met overledenen en rouwverwerking. Je kan de mediums ook consulteren als je vragen hebt over paranormale en spirituele ervaringen.

Verschillende soorten mediums

Helderziend: een helderziend medium heeft het vermogen om op buitenzintuiglijke wijze beelden door te krijgen van gebeurtenissen op een andere plaats of tijd. De beelden zijn vaak vaag en zonder concrete details. De beelden kunnen gaan over de toekomst of het verleden. Helderzienden kunnen informatie doorkrijgen die op een andere manier niet door te krijgen is.

Heldervoelend: iemand die heldervoelend is kan dit op verschillende manieren uiten. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een heldervoelend persoon informatie doorkrijgt door middel van het aanraken van voorwerpen zoals sieraden, foto’s of kledingstukken. Dit gebeurt door het voelen van de energie dat dit voorwerp met zich meedraagt. Ook kunnen mensen met deze gaven de energie van mensen voelen die ergens anders zijn.

Helderwetend: mensen met een helderwetende gave weten dingen die zij eigenlijk niet horen te weten. Helderwetendheid is het ontvangen van inzichten en begrip met betrekking tot een vraag of situatie in het leven. Dit kan met het derde oog of kruinchakra, het middelpunt van het bewustzijn.

Helderhorend: helderhorende mediums krijgen informatie door van een gids, engelen of van de Bron. Ze horen een stem in hun hoofd die ze dingen verteld die je normaal niet zou kunnen weten. Het is niet hun eigen stem maar een stem van iemand uit het hiernamaals of zelfs van iemand die nog leeft.

Heeft u een brandende vraag? Stel deze vraag dan gerust aan onze oprechte mediums die u graag op weg helpen in de zoektocht genaamd het leven.

Wil je gelijk een medium bellen? Dan kan dit natuurlijk ook. Hieronder vindt je een overzicht van de beschikbare en afwezige mediums van Spirit4U.