Reading


Wilt u een reading of een consult, met of zonder foto, van een paragnost of medium? Bestel het hier!

Een reading heeft veel voordelen, stel uw vraag wanneer het voor u uitkomt en lees de reading op uw gemak nog eens terug. Login in uw account, of maak er 1 gratis aan, en selecteer het reading icoon bij de consulent die u wilt.

Als u dat gedaan heeft typt u uw vraag in het formulier. Een consulent heeft graag uw, en van de personen waar u het over heeft de, geboortedatum om een tot een goede reading te komen. Vermeld dit ook bij uw vraag.

Een consulent hoeft hiervoor niet online te zijn. Maar de consulent probeert wel binnen 3 dagen reactie te geven op uw vraag.

Een reading kost 2500 aan credits. Dat is vanaf €22,50

Hieronder staan de consulenten die een tekstuele- of foto reading geven.

Emily
offline
BOX
3618
 
Helderziend/voelend Numeroloog. Samen met u vinden we een antwoord op vragen betreffende werk en relaties. Ook voor droomanalyse.
Harma
offline
BOX
8005
 
Als spiritueel medium en tarotist geef ik antwoord op heel veel vragen op het gebied van de liefde, het werk, relatie, gezondheid en geld.
Feline
offline
BOX
8013
 
Tot 31 december doe ik Nieuwjaarsvoorspellingen. Kom vooral langs een kijkje in jouw 2023!
José
offline
BOX
8018
 
Als astrologe en tarot-mediator maak ik gebruik van de horoscoop en/of de tarotkaarten om samen helder te krijgen wat jou op dit moment bezig houdt.
Sandy
offline
BOX
8025
 
Hi, I am Sandy. My fortune-telling bases on astrology and Yijing. I give you a tailor-made analysis to predict the trend of life. My aim is to help you anticipate your future, please feel free to contact me for an E-Consult.
Marco
offline
BOX
8003
 
Ik ben een helderwetend en voelend pargnost medium. Life coach spiritueel coach Ik help je graag weer in kracht te zetten je vertrouwen en inzichten te geven zodat je het positieve weer naar je toe kan trekken. Geen vraag is te gek. Help je graag verder met al je vragen. Liefde, relaties. wonen werk, je empathie, Narcisme. zuiveringen, blokades.
Maria
offline
BOX
8056
 
Mijn naam is Maria. Ik ben een Lichtwerker/ schrijf afstemmingen/ werk energetisch. Ik help je door verlichting, verduidelijking en/ of heling in jou proces, vanuit mijn kennis en levenservaring.
Liesbeth
offline
BOX
8061
 
Ik ben heldervoelend en wetend medium. Via een dialoog stem ik me af op jou. Vragen op relatie- en liefdesgebied breng ik terug naar de kern, jeZelf.
Petra2
offline
BOX
8071
 
Ik ben een Levenscoach/Medium die je graag wilt bijstaan op je Levenspad. Laat je me je even bij de hand nemen, zodat we samen tot oplossingen kunnen of mogen komen. Geef mij je vertrouwen, zodat je weer op je weg komt. Meer info op mijn pagina.
Mara
offline
BOX
8092
 
Medium, Paragnost Mara   Wat je uitstraalt trek je aan.
Corinna
offline
BOX
3659
 
Als helderwetend en voelend lichtwerker, geboren met herinnering, help ik u graag om meer inzicht te krijgen, u te verlichten, te helen of te helpen groeien door mijn kennis, licht en levenservaring met u te delen.
Henriette
offline
BOX
3691
 
Erkend (Medisch) Astrologe helderwetend- en ziener voor al uw levensvragen; werk, relatie en financiën. Wat is uw levensdoel?
Nynke
offline
BOX
3737
 
Al je vragen zijn welkom! Mijn kennis en ervaring is zeer breed. Op "mijn pagina" stel ik mezelf verder voor, wellicht kan ik iets voor je betekenen?
Erik
offline
BOX
3745
 
Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen. Je kunt ook bij mij terecht voor SMS, E-consult en een afspraak. 
Sandra
offline
BOX
8040
 
Ik ben medium. Vragen over alle relaties, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en vragen over overledenen beantwoord ik voor jou.
Monique
offline
BOX
8072
 
Mijn naam is Monique Evers ik ben 55 jaar en ik werk als Life Coach, Trance Medium, Healer en Voedingscoach/gediplomeerd Parapsycholoog
Spirit4U klantenservice
offline
BOX
8044
 
Wil je de Spirit4U klanten service via deze weg bereiken dan kan dat nu ook. Kies hiervoor boxnummer 8044.
Louise
offline
BOX
8074
   
Paragnost/medium, tarotiste, reiki-master, (stress) counselor, HSP coach en hypnotherapeut, met ruim 20 jaar ervaring in het geven van consulten. In een reading kan ik duidelijk en vrij direct zijn in de waarnemingen die ik mag doorgeven.
Patricia
offline
BOX
8089
 
Hoi ik ben Patricia en leg kaarten en lees foto om inzichten te krijgen op jullie vragen op bijvoorbeeld jou relatie, werk, of bijvoorbeeld familie.
Petra3
offline
BOX
8004
 
Hallo, ik ben Petra heldervoelend ,helderhorend ,ook kan ik kaarten leggen en pendelen.