Over Spirit4U

Als u behoefte heeft aan iemand die er écht voor u is en die zich samen met u afstemt op wat u nodig hebt op dit moment, dan vind u bij Spirit4u.nl een luisterend oor en wijze, helende woorden.

Samen helder kijken naar emoties

Ieder van ons maakt in het leven situaties mee die emoties losmaken. Als die emoties u overvallen en u er zelfs door bevangen raakt, kan dit uw zicht op de situatie vertroebelen. U weet dan niet meer wat te doen en u hebt wat hulp en ondersteuning nodig van buitenaf om alles weer helder te krijgen voor uzelf.
Op deze momenten is een telefonisch consult bij Spirit4u.nl de juiste plek om uw gevoelens te uiten en uw verhaal te vertellen. De consulent kan u nét dat inzicht geven waar u zelf even niet bij kan. U krijgt nét dat duwtje dat u nodig hebt.

Dat is immers wat onze medewerkers doen. Met hun heldere gaven en hun eigen unieke methodes kijken zij samen met u naar uw emoties en hoe u die kunt aanpakken. U krijgt de nodige ondersteuning zodat u weer op eigen benen kunt gaan staan! Zo zet u weer een nieuwe stap op uw levenspad.

Denk hierbij niet meteen aan radicale veranderingen of grote beslissingen. Gewoon een andere kijk op een situatie kan al helder begrip en een diepe opluchting geven. U kunt u bevrijden uit emoties en gedachten die u in beslag namen.

In sommige periodes kunt u behoefte hebben aan regelmatige ondersteuning. U kunt natuurlijk zo vaak als u wilt bellen met onze consulenten. Maar soms is een meer gerichte en persoonlijke begeleiding effectiever. En dan is het ook mogelijk om via Spirit4u.nl de begeleiding te vinden die bij u past. Verschillende consulenten hebben een eigen praktijk waar u terecht kunt. Als u dat wilt, kunt u ook doorverwezen worden naar een voor u geschikte praktijk of begeleiding.

Paranormale gewaarwording

Spirit4u.nl is er ook voor vragen op het vlak van paranormale gewaarwording. Steeds meer mensen worden zich bewust van energieën en waarnemingen waar ze voorheen geen weet van hadden. Het is natuurlijk fijn als u deze ervaringen kunt delen met mensen die u begrijpen en u raad kunnen geven over hoe hiermee om te gaan. Er zijn tegenwoordig ook veel kinderen die de wereld anders zien dan de meesten van ons. Ze zien energieën om levende wezens heen, kunnen ziekten genezen, hebben heldere gaven (helder ziend, helder horend, helder wetend, helder voelend), hebben contact met spirits (geesten). En dan zijn er ook nog mensen die van zichzelf weten dat ze over deze gaven beschikken maar die ze, om wat voor reden ook, onderdrukken. Een telefoontje met Spirit4u.nl kan het begin zijn van een nieuw leven waarin deze gaven erkenning krijgen en u er stap voor stap mee vertrouwd raakt.

Spirit4u.nl

Helder zien door samen helder te kijken!