Medium Bellen Spirit4U

Medium Bellen

Wat kun je lezen in dit artikel?

 • Hoe kan je een Medium bellen?
 • Medium bellen via 0900
 • Medium bellen met credits
 • Gratis een Medium bellen?
 • Hoe werkt het?
 • Verschillende soorten Mediums
 • Welke vragen kan je onze Mediums stellen?
 • Betrouwbaar medium bellen?

Hoe kan je een Medium bellen?

Een medium bellen kan best spannend zijn. Vooral als het de eerste keer is. Op deze pagina kan je een beetje een gevoel krijgen hoe het werkt om een medium te bellen. Je kan op verschillende manieren een Medium bellen. Dit kan via de vaste telefoon maar je kan ook een Medium bellen via je 06 nummer. Het nummer wat je belt is een 0900 nummer maar er bestaat ook de mogelijkheid om credits te kopen wat vaak een stuk goedkoper is. Dus als je van plan bent om langer of vaker te bellen dan zijn credits een stuk voordeliger.


Medium bellen via 0900

Wanneer je via het 0900-nummer belt betaal je het reguliere tarief en daarop nog extra kosten per minuut. Bij Spirit4u gebruiken we voor Nederland het nummer 0909-0511. Bel je via dit nummer, dan betaal je €0,90 per minuut. Als je vanuit België belt kan je dit doen via het nummer 0903-48338. Bel je via het Belgische nummer dan betaal je €1,50 per minuut. Het voordeel van een medium bellen met een 0900 nummer is dat je geen credits hoeft aan te schaffen. Je kunt gelijk je telefoon oppakken, bellen en een consulent aan de lijn krijgen.


Medium bellen met credits

Als je goedkoper wil bellen kan je dit doen met Spirit4U credits. Deze credits kun je per €10,-, €20,-, €50,- en €100,- kopen en zorgen ervoor dat je veel voordeliger kunt bellen. Klik hier om naar de credit pagina te gaan. Wanneer je credits koopt bel je al vanaf €0,67 per minuut. Dit is een heel stuk goedkoper dan direct een 0900 nummer bellen. Doe hier dus je voordeel mee.


Gratis een Medium bellen?

Waarom is een betaald medium vaak oprechter en meer te vertrouwen dan een gratis medium? Betaalde mediums worden gescreend en getest op hun kwaliteit. Mediums bezitten een gave die normale mensen niet bezitten. Wanneer ze zichzelf als een gratis medium zouden aanbieden krijgen ze veel minder klanten dan op een website zoals Spirit4U. Ook dit is één van de redenen dat veel goede ervaren mediums betaalde consulten doen. Door deze factoren is de kans dat een betaald medium jou beter kan helpen dan een gratis medium een heel stuk groter.


Hoe werkt het?

Wil je contact met een medium? Hieronder vind je een stappenplan voor het bellen met een consulent.

 1. Kies een profiel van een consulent die met zijn of haar gaven jouw vraag ook echt kan beantwoorden.
 2. Wil je direct een spiritueel raadgever aan de lijn bel dan 0909-0511 of voor België 0903-48338.
 3. Koop credits en bel goedkoper. Je belt dan al vanaf €0,67 cent per minuut.
 4. Kies het boxnummer van de consulent naar keuze.
 5. Stel je vraag/vragen aan de consulent.

Hier kan je alle mediums van Spirit4U vinden. Als je nog meer consulenten wil zien kun je hier klikken.


Verschillende soorten Mediums

Niet ieder medium is hetzelfde. Bepaalde mediums hebben verschillende kwaliteiten en gaven. Hieronder kan je een kleine opsomming zien van de verschillende soorten mediums. Als je hier meer over wil lezen kun je ook naar onze medium consulenten pagina gaan. Dat doe je door hier te klikken.

Verchillende typen mediums:

 • Helderziend medium
 • Heldervoelend medium
 • Helderwetend medium
 • Helderhorend medium
 • Helderruikend medium
 • Trance medium

Elk medium heeft haar eigen gaven en zal deze gebruiken om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.


Welke vragen kan je onze Mediums stellen?

Je kunt een medium vrijwel alle vragen stellen. Er zijn bijna geen slechte vragen. Een betrouwbaar medium zal jouw vragen met respect behandelen en deze zo goed mogelijk beantwoorden. Hieronder een paar voorbeelden van vragen die je zou kunnen stellen aan onze mediums. Natuurlijk zijn dit maar een paar vragen die je kunt stellen en zijn er nog wel honderden andere vragen mogelijk.

 • Liefde en relaties: Ga ik dit jaar nog een nieuwe liefde ontmoeten?
 • Werk en financiën: Ik ben van plan een carrière switch te maken. Waar moet ik op letten?
 • School en studie: Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op die belangrijke test?
 • Familie en vrienden: Ik voel de laatste tijd wat spanning tussen mijn ouders en mijzelf. Hoe komt dit?

Probeer het medium de ruimte te geven om contact te maken met de spirituele wereld en vertel dus niet gelijk alles over jezelf. Ook is het handig om jouw vraag zo concreet en duidelijk mogelijk te stellen. Schrijf je vraag op een papiertje wat je voor je kan houden tijdens het gesprek. Zo zul je jouw belangrijke vraag niet vergeten.


Betrouwbaar Medium bellen?

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om jouw belangrijke vraag aan een medium te stellen wil je natuurlijk wel dat het een betrouwbaar medium is. Om dit zo goed mogelijk te weten hebben wij een speciale pagina gemaakt waarin we uitleggen hoe je een oprecht medium het beste kunt onderscheiden van een niet oprecht medium. Klik hier om naar deze pagina te gaan.


Ben je klaar om te bellen met een Medium?

Wil je jouw brandende vraag aan één van onze ervaren mediums stellen? Wacht dan niet langer en bekijk de home page van Spirit4U of neem een kijkje op een van de consulenten gebieden pagina. Hier hebben we bijvoorbeeld mediums, paragnosten, astrologen, tarotisten, numerologen, life coaches en nog veel meer. We wensen je een heel fijn gesprek toe.