Oprechte Mediums in NL

Oprechte Mediums NL Spirit4U

Op deze pagina is te lezen hoe je oprechte mediums het beste kunt herkennen. Omdat er zoveel verschillende online mediums in NL zijn is het soms lastig om te weten welke mediums en paragnosten er nou ook daadwerkelijk oprecht zijn. Met deze pagina proberen we jou op weg te helpen in jouw zoektocht naar oprechte mediums.

 


Wat kun je lezen in dit artikel?

 • Wat zijn de kenmerken van oprechte mediums in NL?
 • Hoe kan ik oprechte mediums vinden?
 • Vaak voorkomende misverstanden
 • 7 tips voor het bellen met online mediums in NL
 • Betrouwbare Spirituele websites

Wat zijn de kenmerken van oprechte mediums in NL?

Tussen oprechte en niet oprechte mediums zit nogal een verschil. Oprechte mediums staan vaak open voor veel vragen en zullen deze vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Mocht dit met hun gave niet lukken dan zullen ze dit ook naar jou toe communiceren. Ze zullen geen tijd rekken en expres lang doen over hun lezing zodat ze meer minuten maken en dus meer verdienen. Oprechte mediums zullen ook met je meedenken en je met respect behandelen. Vaak zijn niet oprechte paragnosten sneller boos en geïrriteerd wanneer iemand ook maar een klein beetje commentaar heeft. Wees dus niet bang om je mening te uiten want een oprecht medium zal jou zolang jij dit ook doet met respect behandelen.


Hoe kan ik oprechte mediums vinden?

Oprechte mediums kan je online vinden maar ook op een paranormale beurs zijn ze te vinden. Door naar een paranormale beurs te gaan kan je iemand in de ogen aankijken en dit geeft vaak vertrouwen en een fijn gevoel. Soms kan het best moeilijk zijn om persoonlijke en soms voor jou moeilijke vragen aan iemand te stellen wanneer deze persoon voor je staat. Bij online mediums is het voordeel dat jij ze vanaf je bank of relaxte stoel kan bereiken door middel van de telefoon. Ook blijf je zo anoniem als je zelf wil en kan dit veilig vanuit je eigen huis.

Als je online naar oprechte mediums zoekt is het soms best lastig om het zeker te weten. Er zijn wel een aantal punten waar je op zou kunnen letten.

 • Een goed punt om op te letten is hoelang een website al bestaat. Vaak hebben websites die al jarenlang bestaan namelijk meer ervaring met het uitkiezen van oprechte mediums.
 • Hebben de profielen echte foto’s?
 • Staat er een persoonlijk geschreven tekst op hun profiel?
 • Zijn de profielen telefonisch bereikbaar?
 • Ook kun je bij twijfel een e-mail sturen naar de klantenservice. Wanneer een klantenservice ook echt reageert weet je dat de website er serieus mee bezig is.

Vaak voorkomende misverstanden

De spirituele wereld is erg uitgebreid en hierdoor gebeurd het wel eens dat er een misverstand ontstaat. Bij het woord paragnost denken veel mensen dat zij contact hebben met overledenen. Dit is niet altijd juist want dit is namelijk wat een medium doet. Een medium is wel een paragnost maar een paragnost hoeft niet per se een medium te zijn. Dit kan nog wel eens onduidelijk zijn. Lees daarom altijd het profiel van een medium voordat je gaat bellen.

Ook wordt er vaak gedacht dat alle mediums of paragnosten toekomst voorspellingen kunnen doen. Sommige paragnosten kunnen dit inderdaad maar vaak ook tot op een zekere hoogte. De meeste mediums functioneren als een spirituele gids en kunnen je helpen de weg te wijzen in je leven. Ook dit kan op verscheidene manieren en elk medium heeft zo zijn of haar eigen specialiteiten.

Het is ook niet zo dat elk medium perfect is. Medium zijn is een gave en deze gave moet zich ontwikkelen. Mediums die net beginnen hun gave te ontwikkelen hebben dus vanzelfsprekend minder ervaring dan iemand die dit al tientallen jaren doet. Niet ieder medium kan dus hetzelfde en wanneer een medium jouw vraag niet kan beantwoorden betekent dit niet dat het gelijk een slecht medium is.


7 tips voor het bellen met online mediums in NL

Omdat het bellen via de telefoon gaat is het uiterst belangrijk dat je de goede vragen stelt. Je betaalt namelijk voor jouw kostbare tijd met het door jou gekozen medium. Daarom is het van erg groot belang om te zorgen dat je zo goed mogelijk bent voorbereid. Wanneer je namelijk al weet welke vragen jou zouden kunnen helpen bij het bereiken van jouw doel scheelt dit behoorlijk veel tijd. Dit kan best een uitdaging kan zijn en daarom willen wij jou hier graag bij op weg helpen. Dit is ook de reden waarom wij een intern onderzoek hebben gedaan naar welke vragen onze mediums het liefst horen. Door deze vragen kunnen onze mediums het best hun gaven gebruiken en scheelt dit jou tijd en dus geld. Hieronder geven we je een lijstje met tips die jouw gesprek met een online medium zeker zullen helpen.

Let hier op voor en tijdens het bellen met een medium

 • Weet van tevoren welke vraag of vragen jij wilt stellen. Het kan ook helpen deze vragen op te schrijven zodat je ze tijdens het gesprek niet ineens vergeet. Wees niet bang om rare vragen te stellen want een oprecht medium zal bijna nergens van schrikken.
 • Kijk goed op het profiel van de door jouw gekozen medium. Niet alle mediums hebben dezelfde kwaliteiten. Kies een medium uit die bij jouw vraag past.
 • Werk mee wanneer het medium jou om persoonlijke gegevens zoals je geboortedatum of iets dergelijks vraagt. Vaak hebben mediums dit nodig om contact te zoeken met de spirituele wereld.
 • Vertel nooit teveel maar geef het medium de kans om contact te zoeken met het hiernamaals. Een oprecht en ervaren medium zal jou hier goed bij begeleiden.
 • Mocht het antwoord niet zijn wat je eigenlijk had verwacht, probeer dan toch open te staan voor dit antwoord. Het kan zijn dat het over jouw toekomst gaat en dat het nu nog niet ‘klikt’ maar dit later nog wel kan gebeuren.
 • Als je het gevoel krijgt niet op één te zitten met het medium, geef dit dan netjes aan. Oprechte Mediums zullen hier begrip voor tonen en jouw eerlijkheid respecteren.
 • Een oprecht medium zal nooit om jouw gevoelige gegevens zoals je bankrekeningnummer, BSN-nummer etc. vragen. Mocht dit toch gevraagd worden dan is deze persoon niet oprecht en geef deze gegevens aub dus ook nooit.

Betrouwbare spirituele websites

Er zijn heel wat betrouwbare websites waar je oprechte mediums kunt vinden. Helaas is het soms moeilijk om gelijk te zien welke website je kunt vertrouwen en welke juist niet. Helaas komt het zelfs voor dat er nep profielen worden gebruikt en dit is natuurlijk helemaal niet oprecht.

Bij Spirit4U hechten we uiterst veel waarde aan de kwaliteit van de consulenten op onze lijn. Hierdoor willen dat de klant een zo goed mogelijk antwoord krijgt op zijn of haar vraag. Om deze reden zijn kijken wij ook echt of onze mediums oprecht zijn voordat ze op onze lijn komen. We vinden we het belangrijk dat onze mediums en paragnosten ervaren zijn en dat we een divers aanbod hebben. Zo hebben we mediums, paragnosten, numerologen, tarotisten en nog veel meer consulenten met hun diverse specialiteiten.


Een oprecht medium spreken?

Bedankt dat je tot het einde van dit artikel hebt gelezen. Waarschijnlijk heb je nu een iets beter beeld gekregen van wat oprechte mediums nou daadwerkelijk zijn. Hopelijk helpt dit je met het onderscheid maken tussen oprechte en minder of jammergenoeg zelfs niet oprechte mediums en paragnosten. Mocht je een dringende vraag hebben of iets kwijt willen aan één van onze oprechte mediums. Neem dan gerust een kijkje bij onze beschikbare mediums of kijk bij onze paragnosten, numerologen, of bij onze andere consulent gebieden. Heel veel succes met het vinden van een consulent die bij jou past.