NEI
NEI staat voor neuro-emotionele integratie. Het komt er in het kort op neer dat oude emoties, die je belemmeren te zijn wie je wilt zijn, verwerkt worden. NEI is een unieke en simpele methode ontwikkeld door de arts Roy Martina. Het is door de universiteit van Utrecht onderzocht en een van de meest veelbelovende nieuwe alternatieve methoden bevonden.
NEI werkt vooral met het onderbewuste. Daar wordt alles opgeslagen wat er ooit tegen je gezegd is en alles wat in je leven gebeurd is. Als je bijvoorbeeld vaak te horen hebt gekregen dat je het toch niet kunt, gaat het onderbewuste dat geloven en wordt het erg moeilijk iets wel te kunnen.
Door middel van spiertesten en/of een bio-sensor (een soort pendel) wordt er gecommuniceerd met het onderbewuste. Door gerichte vragen kun je erachter komen hoe en wanneer een probleem voor de allereerste keer ontstaan is. Daarna wordt op een speciale manier de gebeurtenis alsnog verwerkt. Mensen zijn dan vrij van de bijbehorende emoties en zullen zich beter voelen.

Nei is effectief
omdat mensen meer inzicht krijgen in hun functioneren;
omdat alle levensgebieden aan bod kunnen/zullen komen, zoals vitaliteit en gezondheid, relaties, werk, financin en spiritualiteit;
omdat mensen aangespoord worden de eigen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van hun leven te nemen;
omdat het geen praattherapie is, maar eerder actiegericht;
omdat het uitgaat van positief denken;
omdat er naast het emotionele deel ook gekeken wordt naar je gezondheid en energieniveau.
De NEI therapie is prima geschikt voor kinderen, ongeacht hun leeftijd. Kinderen hebben zo hun eigen problemen en zij verdienen onze grootste zorg. Jonge kinderen worden via de ouders getest.

voor kinderen met:
leer- en gedragsproblemen
concentratieproblemen
agressie
watervrees
faalangst
bedplassen
en andere problemen