HUISDIEREN GENEZEN:

Het zelfherstellende vermogen van dieren is groot. Met behulp van o.a. homeopathische diergeneesmiddelen wordt het zelfgenezende vermogen versterkt. Als tijdens of na het gebruik van een geneesmiddel het genezingsproces niet goed genoeg verloopt, raadpleeg dan uw dierenarts. Ook als u twijfelt over de aard van een ziekte of de ernst van de situatie: neem het zekere voor het onzekere, ga naar uw dierenarts.
Bij de healing van een dier, is het welzijn van het dier het allerbelangrijkste!
Zij zijn nog sterk met hun diepe natuur verbonden, hierdoor zijn zij ook zeer ontvankelijk en open voor een energetische behandeling en accepteren zij dit als een natuurlijk gebeuren.
Door energetische overdracht kunnen blokkades, psychische storingen en welbepaalde ziekteverschijnselen dermate worden veranderd dat de weg naar genezing versneld wordt
of volledig bereikt kan worden.
Energetische healing (Reiki, magnetiseren etc.) is geen vervanging voor de klassieke behandelingswijzen van dierenartsen, maar wel een waardevolle aanvulling. Een gezonde combinatie van beide komt uw dier het meest volledig ten goede.
En zoals elke mens, verdient ook elk dier alleen het beste!
Bachbloesems worden, indien aangewezen, gebruikt als ondersteuning van het helingproces.
Deze remedietherapie richt zich ook op een 'totale' behandeling en wordt zowel voor mensen als dieren toegepast. Via toediening van deze bloesemremedies, in vorm van druppels, wordt een 'gezonde geest in een gezond lichaam' beoogd.
Dr. E. Bach was in Engeland arts, patholoog, immunoloog en bacterioloog en zijn ontdekkingen en levensvisie hebben hem vereeuwigd.

Communicatie met dieren kan een belangrijk element zijn bij de healing. Een dierenfluisteraar' verstaat dieren in hun 'taal' en communiceert met hen via intuitieve en telepatische weg. Dit kan zowel therapeutisch als verhelderend werken.
Dieren komen nooit zomaar bij ons. Zij komen met een taak bij ons en kunnen tot grote opofferingen in staat zijn. De waarde van hun aanwezigheid wordt tot op heden dikwijls onderschat.

We verwachten dat dieren naar ons luisteren en ons begrijpen. Maar luisteren wij ook naar hen en doen wij moeite om hen te begrijpen?
Het genezen en begrijpen van dieren kan de kwaliteit van hun leven aanzienlijk verhogen.
Maar even belangrijk is de stervensbegeleiding. Dieren hebben zeker een ziel en sterven is voor hen, net als voor mensen: een belangrijk en heilig moment van overgang naar een andere dimensie.

Ondanks het verdriet dat het verlies van een geliefd dier met zich mee kan brengen, kan het vertrek van het dier tot een puur en harmonisch moment worden.