Aura-Soma Kleurentherapie:

Aura-Soma is een manier om via kleur jezelf te herontdekken en te ondersteunen en het wijst je de weg via je eigen kleurenkeuze naar een harmonieus welzijn.
Al lange tijd heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld blauw licht gebruikt bij babies die onvoldoende leverfunctie hebben, en in gevangenissen roze om tot rust te komen.
Aura-Soma is een holistische therapie gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op n aspect, of alleen op symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energien in en om ons lichaam. Uw persoonlijke kleurenkeuze maakt deze energien zichtbaar en brengt ze weer in evenwicht zodat u uw balans hervindt.
Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. Deze kleuren vormen samen het licht. Licht is een onmisbaar onderdeel van ons leven. Wij ontvangen licht maar stralen ook licht uit.
Vicky Wall heeft de mogelijkheid gekregen dit licht in de equilibrium olin voor ons toegankelijk te maken. De meer dan 100 kleurencombinaties in de flessen bieden de basis voor uw eigen intutieve kleurkeuze. Daarom is Aura-Soma een unieke kans om uw eigen kleurrijke heelmeester te worden.
De grondlegster van Aura-Soma, Vicky Wall, heeft de Nederlandse Joan Hubrecht de 'opdracht' gegeven om deze kleurentherapie ook in Nederland bekendheid te geven. In 1991 werd dit verwezenlijkt via de oprichting van Mensys Aura-Soma.
Inmiddels zijn er vele therapeuten in Nederland die Aura-Soma consulten geven en met de equilibrium olien en de pomanders en quintessences u de mogelijkheid bieden uzelf weer in balans te brengen. Tijdens een consult van ongeveer anderhalf uur kiest u vier flessen uit de set van meer dan honderd kleurencombinaties. Deze kleurkeuze biedt u dieper inzicht in uw emotionele, mentale en spirituele welzijn. Aan het eind van het consult bekijkt u samen met de therapeut welke producten u op dit moment het beste ondersteunen op uw levenspad. Als afsluiting doet u met de therapeut een aura-verzorgingsritueel met een voor u toepasselijke pomander.